pokausopas

Mainittakoon ensin, että jokaisella miehellä on oma tyylinsä, joka yleensä täytyy olla linjassa oman persoonallisuuden kanssa toimiakseen. Teeskentelemällä olevasi joku muu et yleensä onnistu, koska naiset huomaavat sen heti ja se on tietysti sekä outoa, että puistattavaa. Silti, jos et tällä hetkellä niitä aivan sellaista menestystä naismaailmassa kuin toivoisit, kannattaa toki panostaa siihen juuri niin paljon kuin tarvitaan, kunnes saat tulokset, joihin olet tyytyväinen. Tämä vaatii kaikkien muiden taitojen tapaan jatkuvaa harjoittelua ja vanhojen huonojen tapojen poistamista samaan tapaan kuin minkä tahansa muun taidon oppiminen tai siinä kehittyminen. Pelkästään tämän artikkelin lukeminen ei auta sinua tietenkään, koska naiset todennäköisesti eivät tule juoksemaan kotiovestasi sisään ja hyppäämään päällesi eli sinun tulee mennä ulos harjoittelemaan samalla tavalla kuin vaikkapa jalkapallossa hyväksi oppiaksesi. Pelkkä sääntökirjan ja vinkkien lukeminen ei tee sinusta yhtä hyvää jalkapallon pelaajaa kuin lajin parhaat ovat. Näiden varoitussanojen jälkeen siirrytään itse asiaan. Tässä siis omat tärkeimmät vinkkini kohta kohdalta selitettyinä:

  1. Maksimoi ulkonäkösi

Tämä ei tarkoita, että sinun tulee näyttää miesmallilta tai jos naiset eivät heti hymyile iloisina, kun menet juttelemaan niin sinulla ei ole mitään saumaa. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että koska naiset itse laittautuvat erittäin huolellisesti baariin, he kiinnittävät huomiota myös miehen pukeutumiseen ja siisteyteen. Lihakset eivät myöskään haittaa, päinvastoin. Salilla käyminen nostaa myös testosteronitasoja, mikä myös auttaa itseluottamuksen kanssa. Tiiviisti sanottuna, pukeudu niin hyvin kuin osaat, ole huolitellun näköinen (hiukset, parta yms.) ja sitten lopeta ulkonäöstäsi huolehtiminen ja keskity olennaisempiin asioihin, joista puhutaan seuraavaksi. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että jos olet täysin sotkuinen ja saastainen, seuraavat pointit eivät välttämättä auta ollenkaan. Vielä kerran siis, laita ulkonäkösi normaalitasolle ja lopeta siitä huolehtiminen. Ja tämä pätee etenkin jos haluat seuraa netistä. Eteenpäin…

 

2. Itseluottamus

Jep tämä ei varmaan myöskään tullut yllätyksenä. Itseluottamus auttaa naisten saamisessa enemmän kuin mikään. Miten se sitten saavutetaan? Yksi tavallisimmista tavoista on kuten jo edellisessä kohdassa mainitsin, testosteroni. Sen maksimoiminen kannattaa. Sitä ei kuitenkaan kannata tehdä keinotekoisesti, koska terveytesi saattaa romahtaa pahasti. Hyviä keinoja kasvattaa testosteronitasoja ovat esimerkiksi maca, parapähkinät, isot liikkeet kuntosalilla (kyykky, penkki, maastaveto), sinkki pikolinaatti ja stressin minimointi. Mistä sitten tiedät, että testosteronitasosi ovat matalat? Väsymys, masennus, heikot seksihalut muun muassa kielivät tästä.

Siinä olivat siis fyysiset keinot parantaa itseluottamusta. Toinen perinteinen tapa on tietysti luottaa ulkoisiin asioihin kuten ulkonäköön tai lihaksiin. On huomattavasti helpompaa olla täynnä itseluottamusta, jos tytöt tuijottavat sinua joka päivä joka puolella mihin ikinä menetkään. Kun menet juttelemaan tytöille baarissa, he hymyilevät sinulle ja pitävät sinusta heti. Nämä ovat niitä miehiä, jotka antavat neuvoina jotain tähän suuntaan: “Olet vain oma itsesi. Ihan helppoa se on.” Niinpä niin… Kuten edellä mainitsin kuitenkin jo pariinkin kertaan, salilla käyminen ja lihasten kasvattaminen auttaa kyllä oman kokemukseni mukaan ja selvästi näkemäni mukaan myös eli jos naisten kanssa menestyminen on listallasi elämän tärkeissä asioissa, kannattaa mennä salille.

Kolmas ja se ehkä pysyvin tapa rakentaa itseluottamusta on omat uskomukset. Jos tiedät olevasi kaikinpuolin loistava vaihtoehto naisille, se näkyy ja välittyy heille heti ensinäkemältä. He tietävät miltä tällainen mies näyttää. Hän on rento, huoleton eikä yritä myydä itseään millään tavalla. Itselleni varmin tapa hoitaa tämä osa-alue kuntoon on tietysti varmistaa omat sänkytaidot. Niitä voi myös oppia monesta lähteestä. Jos tiedät, että hänellä tulisi olemaan seurassasi hauskaa eikä missään nimessä katuisi seurassasi viettämäänsä aikaa, sinun on helppo olla itsevarma alusta loppuun. Toisaalta tuokin vielä nojaa ulkoiseen asiaan mutta on melko pysyvä noja kuitenkin. Kaikista pysyvin puoli on aito itseluottamus, joka perustuu… noh itseluottamukseen. Uskoon, että olet hyvä paketti, tavallinen mies, joka sellaisenaan riittää naiselle kuin naiselle. Kun uskot tähän tarpeeksi vankasti ja kaikki kokemuksesi vahvistavat tätä uskomusta, se toimii huikean hyvin. Jos nainen antaa sinulle ensin pakit tai kävelee luotasi pois baarissa, se ei tarkoita mitään, koska sinä riität kenelle tahansa naiselle. Harhaista? Ei oikeastaan. Hyödyllistä? Todellakin. Uskomalla tämän saavutat kaikki ne edut, jotka mainitsin tässä kolmannen kohdan alussa. Nainen useimmiten huomaa samantien, että olet oikea mies. Mutta jos näin ei kuitenkaan käy, hän huomaa sen ajan myötä, kun vietät aikaa hänen kanssaan pidempään baarissa eli käytännössä menet juttelemaan uudestaan ja uudestaan “törmäämällä vahingossa” tai muuten vain melko normaalisti eikä missään nimessä ahdistelevasti. Hän tajuaa, että luotat itseesi niin paljon, että uskot hänen kääntyvän, vaikka hän on antanut sinulle jo pakit muutamaan kertaan. Terve sinnikkyys muuten auttaa myös monella muulla elämän osa-alueella kuten bisneksessä ja työnhaussa.

 

3. Sosiaaliset taidot ja muutamat kikat

Perussosiaalisiin taitoihin kuuluu tietysti esimerkiksi taito puhua lähes loputtomasti sosiaalisissa tilanteissa, heittää vähän kepeää huumoria ja välillä vähän ronskimpaakin huumoria, kiusata tyttöjä vähän, ehkä kehua vähän ja aina muistaa johtaa tilannetta edes vähän. Kannattaa muistaa puhua porukassa kaikille, jotta he eivät käänny sinua, tuntematonta miestä vastaan. Lisäksi loppuillasta kannattaa olla jopa hieman itsekäs ja johtaa tilannetta jopa niin paljon, että vaikka tyttö hieman saattaa vastustella kotiinlähtöä kanssasi, kannattaa kokeilla taivutella häntä ainakin 3-4 kertaa, mutta ei enempää! Tytöt eivät halua olla helppoja, joten useimmiten he hieman heittävät kapuloita rattaisiin loppumetreillä ihan vaan tunteakseen tehneensä oikean päätöksen myöhemmin asiaa miettiessään. Ei ole helppoa olla tyttö näemmä.

Siinä oli käytännössä tiiviisti (noh, ainakin melkein) kaikki isoimmat asiat, jotka tarvitset ollaksesi tehokas naisten kanssa. Ei se niin vaikeaa loppujen lopuksi ole. Nämä asiat kun jaksaa opetella, ei tarvitse olla se mies, joka naureskelee keski-ikäisenä kavereilleen vaimon ruikutuksesta tai itkee yksin eron jälkeen. Varsin hyödyllistä materiaalia siis oikein toteutettuna. Toivottavasti sinä maltat ottaa homman haltuun kunnolla, jos et ole jo niin tehnyt!

Jos haluat oppia tarkemmin miten pokata naisia kuten parhaat maailmassa, suosittelen lämpimästi opasta, josta itse olen oppinut eli Tao Of Badassiä. Älä anna myyntisivun hämätä itseäsi, kyseessä on oikeasti hyvää materiaalia, joka toimii. Jos haluat saada oikeasti unelmiesi naisen ja hyvän seksielämän suosittelen sitä vankasti.