seksivinkit

Cosmopolitan kysyi aikoinaan mitä naiset haluavat sängyssä. Vastaukset olivat kokeneille miehille ennalta arvattavia. Tavallisen kaduntallaajan vastaukset kuitenkin saattavat yllättää, koska jos olet tavallinen kiltti aviomies, et koskaan pääse näkemään, millaisia naiset oikeasti ovat (pahoittelut tästä suorasukaisuudestani ja ennakkoluuloisuudestani). Tässä kuitenkin lista siitä, mitä naiset sanoivat haluavansa.

1. Pitkä esileikki. Seksi on aina parempaa, kun mies jaksaa ottaa aluksi rauhallisesti ja sytyttää minut huolella.

2. Käsittele häntä kuin luolamies. “Haluan, että minua kohdellaan intohimolla ja aggressiivisesti esimerkiksi mies paiskaa minut seinää vasten tai ottaa minut käsiinsä voimakkaasti.”

3. Hivele hänen egoaan. “Haluan mieheni kutsuvan minua älykkääksi ja ainutlaatuiseksi. Monet miehet eivät ole kovin hyviä antamaan kohteliaisuuksia.”

4. Kädet mukaan leikkiin. Tämä tarkoittaa siis suullisen puolen yhteydessä. Tämä nostaa menon huomattavasti korkeammalle.

5. Hitaammin. “Pidän kun mies sanoo, että ei ole kiirettä. Naiset huolehtivat, että heillä kestää liian pitkään saada orgasmi, ja tämä voi johtaa turhaan huolehtimiseen. Kun mies kertoo, että hänelle sopii maraton-seksi, huolehtiminen jää kokonaan pois.”

Tässä oli siis viisi vinkkiä parempaan seksiin naisten suusta. Jos haluat päästä kokeilemaan näitä vinkkejä vaikka jo tänään niin voit löytää seuraa vaikkapa netistä etusivulta löytyvien nettisivujen kautta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *