Onko salasuhteen hankkiminen oikeasti helppoa – ja kannattaako se?

Salasuhteista tuli trendikkäitä muutama vuosi takaperin Ashley Madisonin ja Victoria Milanin ilmestyessä markkinoille täysin tyhjästä. Molemmat yritykset ovat yhä hyvin toiminnassa joten ilmiö on tullut selvästi jäädäkseen ainakin toistaiseksi. Miten nämä palvelut sitten eroavat tavallisista sivustoista, joilla voi tavata uutta seuraa ja mitä niiltä voi realistisesti odottaa? Kokeilin molempia kuukauden päivät ja tässä on arvioni molemmista sivustoista:

Ensimmäinen testaamistani sivustoista oli Ashley Madison. Kyseinen sivusto on näistä kahdesta siis vanhempi ja alalla se ensimmäinen. Kuukauden kokeiluni pohjalta se jäi näistä kahdesta kuitenkin toiselle sijalle. Potentiaalisia seuralaisia oli palvelussa makuuni vähemmän kuin Victoria Milanissa. Viestittelyn puolella en huomannut juurikaan eroja. Tapaamisia sain molemmista yhteensä 2 kuukauden aikana, mikä lienee tietääkseni melko perustasoa.

Entä sitten Victoria Milan? Olenkin jo aiemmin kirjoittanut kyseisestä sivustosta täällä mutta mainitaan tässä vertailussa lyhyesti, että sain sivustolta kuukaudessa siis kahdet treffit kuten Ashley Madisonista mutta mielestäni tapaamani henkilöt olivat näin karkeasti ilmaistuna “parempaa laatua” kuten jo aiemmin ehdinkin mainita. Henkilökohtainen valintani olisi siis Victoria Milan pienellä marginaalilla. Suosittelen silti kokeilemaan itse, koska maut vaihtelevat ja kokemukset ovat tietysti myös aina subjektiivisia.

Jos Ashley Madison on sinulle kiinnostammalta vaikuttava vaihtoehto, sinne pääset rekisteröitymään ilmaiseksi tästä:

 
Ashley Madison - Have an affair. Married Dating, Affairs, Married Women, Extramarital Affair