Toimiiko penispumppu – vai onko se yksi aikamme suurimpia kusetuksia?

voiko-penispumput-toimia-oikeasti

Jos lähes keneltä tahansa kysytään tuo kysymys, vastaus on todennäköisesti, että täyttä vedätystä ne on. Näin olen itsekin niistä ajatellut vuosikaudet. Jos asiaan perehtyy netissä, näkee yllättäen kuitenkin päinvastaisia kommentteja jopa forumeilla, joissa on varsin todennäköisesti vain tavallisia ihmisiä. En usko, että firmat menisivät niin pitkälle, että palkkaisivat ihmisiä tekemään ketjuja, joissa täysin aidonkuuloisista kokemuksista kertovat ihmiset keskustelevat tuloksistaan tai niiden viiveistä. Tämä sai itseni aikoinaan hieman epäröimään, että voiko pumput sittenkin toimia ja omaa jönssiä voi ehkä sittenkin kasvattaa??

Törmäsin tuttuni suositteleman sivuston kautta henkilöön, joka suositteli Bathmate-pumppuja ja valitettavasti jopa näytti videolla omaa kasvanutta ja varsin epäluonnollisen näköistä ja viivottimen kokoista välinettään. Oli jo hieman vaikea enää epäillä penispumppuja samaan tapaan kuin ennen. Kasvatettu vehje kun on hieman erivärinen päästä, toisin sanoen kaksivärinen vehje. Se on ehkä kuitenkin pieni hinta iloihin nähden.

Aloin perehtyä asiaan vielä hieman enemmän ja lopulta päädyin Bathmate-yrityksen virallisille sivuille (löytyy tästä jos kiinnostaa) lukemaan lisää aiheesta. Yritys on myynyt ilmeisesti jo miljoonia pumppuja, joten on vaikeaa kuvitella, että homma olisi pelkkää kusetusta, koska luulisi, että heidät olisi haastettu jo oikeuteen loputtomia kertoja. Lisäksi yksi kaverini kertoi, että on saanut kuin saanut pari senttiä lisää Bathmatella, mikä oli itselleni viimeinen niitti. Oman kaverin sanaa on vaikea olla uskomatta. Siispä hankin itsekin sellaisen ja täällä olenkin kirjoittanut Bathmate pumpusta enemmän täysin rehellisesti.

Tiivistettynä penispumput siis ihme kyllä toimivat. Ne eivät kasvata sinua 10cm viikossa vaan todellisuudessa noin 2-4 cm vuodessa, mikä on monille liian hidasta. Mutta jos pitää sanoa toimivatko ne vai ei niin vastaus on kyllä. Bathmate muuten tarjoaa jopa rahat takaisin-takuun tuotteelleen, mikä todistaa asiaa vielä enemmän. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan, niin kannattaa ehdottomasti ostaa Bathmaten virallisilta sivuilta, koska epäturvallisia kopioita myydään monissa paikoissa.