naisten testit baarissa

Oletko koskaan puhunut naiselle baarissa tai muussa vastaavassa tilanteessa ja nainen on ollut sinusta erittäin kiinnostunut mutta yhtäkkiä hän menettää täysin kiinnostuksensa eikä halua enää edes puhua sinulle ja välttelee sinua? Tämä johtuu useimmiten siitä, että nainen testasi sinua etkä läpäissyt testiä, jolloin hän laittoi sinut “nössö-kategoriaan” ja menetti kaiken kiinnostuksensa sinua kohtaan. Tilanteesta on melko vaikeaa toipua ellei kyse ole tuttavapiirin naisesta, jolloin yksi tilanne ei välttämättä paina niin paljon. Naiset siis usein testaavat miehiä joko varovaisesti tai erittäin rajusti. Lievempi testi on esimerkiksi se, kun nainen sanoo vaikkapa “onko tuo sinun paras paitasi?” halveksuvaan sävyyn. Jos alat puolustautua tyyliin “kyllä yleensä pukeudun paremmin”, olet hävinnyt heti kättelyssä, koska yrität tehdä kaikkesi miellyttääksesi. Parempi on vastata joko vitsillä esim. “kyllä tämä on paras paitani, äitini osti tämän minulle ja maksoi siitä 1000€”. Toinen hyvä tapa on sanoa kuin tosiasiana anteeksipyytelemättä kuin asia oikeasti on “ei ihan, mutta yksi omista suosikeista kyllä”. Kolmas tapa on rikkoa hieman sosiaalisia normeja ja teeskennellä ettet kuullut koko kysymystä ja vaihtaa aihetta ja alkaa puhua ihan muusta esimerkiksi: Tyttö: “Onko tuo paras paitasi?” Sinä: “…Oletko ollut pitkään täällä tänään? Jouduin itse jonottamaan melkein tunnin sisään” ja niin edelleen.

Nämä olivat siis esimerkkejä verbaalisista testeistä. Naiset toki testaavat miehiä myös muilla tavoilla kuten kesken tanssihetkenne hän saattaa lähteä tanssimaan toisen sattumanvaraisen miehen kanssa ja katsoo miten reagoit asiaan. Oma nyrkkisääntöni on olla reagoimatta tilanteeseen sen erityisemmin ja vankasti luottaa, että hän tulee takaisin pian. Jos näin ei käy, voin aina mennä puhumaan seuraavalle naiselle ja osoittaa, etten ole epätoivoinen. Edellinen nainen todennäköisesti huomaa tämän ja kiinnostuu entistä enemmän.

Tiivistettynä testeissä on useimmiten kyse siitä kuinka epätoivoinen olet. Jos luotat siihen, että olet tarpeeksi hyvä kaikin puolin etkä päästä itseäsi ajattelemaan epätoivoisesti koskaan, läpäiset testit leikiten, koska et oikeasti välitä vakavasti saatko kyseisen tytön edessäsi vai et. Sama strategia toimii riippumatta siitä saatko yleensä paljon naisia vai et. Vanha kunnon “fake it til you make it” on aina hyvä keino näissä asioissa.