nainen kadulta

Eikö onnistunut baarissa? Huonoja iltoja sattuu kaikille. Toisinaan saattaa yksinkertaisesti vain väsyttää eikä jaksa puhua tarpeeksi tai on vain huonolla tuulella ja silloin naiset välttelevät, vaikka kuinka yrittäisit koska joko olet huonotuulinen ja näin ollen karkoittava tai teeskentelevä ja näin ollen karkoittava. Kumpikaan ei toimi. Tähän on olemassa ratkaisu (aidosti myöntää se ja sanoa mistä on kyse ja se on paras mahdollisuutesi), mutta se ei  tietenkään ole optimaalinen olotila ja saatat päätyä yksin loppuillasta. Mitä siis teet sitten?

Jos olet yhä huonolla tuulella tai väsynyt loppuillasta (mieluiten vain väsynyt), se ei haittaa enää kadulla tai bussipysäkillä varsinkaan. Oman kokemukseni pohjalta paras tapa löytää seuraa esimerkiksi bussiasemalta baarien sulkeuduttua on olla mahdollisimman aito ja teeskentelemätön, ei välittää tippaakaan enää saako mitään enää kotiin vai ei ja mennä vain jutustelemaan huvikseen laiskasti (oletan että syy siihen miksi tämä toimii on se, että 99% jätkistä yrittää epätoivoisesti tässä vaiheessa, sinä et joten olet selvästi paras vaihtoehto jos hän vielä haluaa seuraa loppuillaksi). Olen monesti yllättynyt, että jo muutaman lauseen jälkeen nainen saattaa ruveta vihjailemaan, että hän ei tiedä minne menisi tänään. Tartu tilaisuuteen ja heitä jokin typerä tekosyy mennä luoksesi vaikkapa mieluiten joku asia, josta mahdoitte puhua (luontevin) tai vaikkapa kysy onko hän nähnyt erään mielestäsi mielenkiintoisen videon youtubessa (niinpä..), haluan näyttää sinulle sen. Ojenna kätesi ja oleta, että hän tarttuu siihen ja siinä se.

Mikä sitten ei toimi kadulla tähän aikaan? Yliyrittäminen, liika energisyys, epätoivoisuus tietenkään. Ja viimeisenä mainittakoon, että jos nainen on jonkun miehen kanssa jo, menisin silti vielä yrittämään (omalla vastuulla ja valmiina poistumaan jos mies on agressiivinen). Tärkeintä on “reagoida vähemmän” kyseisen miehen käytökseen kuin hän reagoi sinuun. Vaikea selittää, mutta jos tajusit tuon, sen pitäisi olla taikaa. Sitten vain pelität naista normaalisti ja se on paras mahdollisuutesi.

Ja jos kaikki menee näistä vinkeistä huolimatta pieleen niin aina voit jatkaa hommaa seuraavana päivänä.

 

TAKAISIN ETUSIVULLE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *