Miehet ovat geneettisesti huomattavasti huonompia ymmärtämään sosiaalisia signaaleja kuin naiset. Toisaalta miehet voivat oppia vähintään yhtä hyviksi ellei jopa paremmiksi lukemaan niitä. Itse en ainakaan ennen ymmärtänyt näistä asioista yhtään mitään mutta tiedon ja kokemuksen myötä on yleensä varsin selvää milloin nainen on kiinnostunut sinusta. Mainittakoon kuitenkin ensin vielä se, että vaikka on hyvä tietää nämä asiat, ei kannata kiinnittää niihin suurta huomiota, koska se johtaa ajattelutapaan “onko hän nyt kiinnostunut? Ei? Jos teen näin, onko hän nyt kiinnostunut? Ei?” Parempi on tietysti vain olettaa, että hän pitää sinusta ja viedä asioita eteenpäin. Jos hän ei pidä sinusta, HÄN LÄHTEE POIS (puhumme siis baariskenaariosta – tarkennuksena). Omasta mielestäni on kuitenkin hyödyllistä tietää nämä asiat edellä mainituista seikoista huolimatta. Eli tässä listaa, jonka perusteella tietää, kun nainen on erittäin kiinnostunut sinusta:

  1. Hänen huomionsa on kiinnittynyt sinuun kuin liimattuna. Tämä ei ehkä tullut yllätyksenä mutta selvin merkki on tietysti se kun hän seuraa jokaista elettäsi ja kun puhut hänelle, hän katsoo sinua hymyillen kuin teinityttö katsoo idoliaan keikalla eturivissä. Jos olette porukassa ja vaikkapa yskäiset, hän kääntyy nopeasti katsomaan sinua. Heti kun alat puhua, hän kääntyy katsomaan innolla sinua.
  2. Oma suosikkini: hän nauraa vitseillesi, joille kukaan muu ei naura. Tämä nyt ei vaadi sen enempää selittelyä. Naiset ovat joskus hupsuja 😉
  3. Hän koskettelee ja leikkii hiuksillaan pitkään. Klassinen signaali, joka ei välttämättä kuitenkaan aina tarkoita paljon.
  4. Hän kysyy sinulta kysymyksiä ja on aidosti kiinnostunut siitä millainen mies olet. Tämä ei siis tietenkään tarkoita sitä, että hän kysyy kohteliaisuuttaan vaan hän kyselee selvästi uteliaalla äänensävyllä (jopa hyväksyntää hakevalla äänensävyllä) sinusta kaikkea mahdollista saadakseen sinusta kokonaiskuvan, joka toivottavasti vastaa hänen unelmiaan.
  5. Hyväksyntäsi hakeminen. Kuten edellä jo mainittiin, kun nainen on erittäin kiinnostunut sinusta, hän alkaa kertoa asioita, joilla yrittää vakuuttaa sinut, että hän on uskomaton tai sanoo mitä vain mikä kuulostaa todennäköisesti hyvältä. “Olen malli / olen opiskellut siellä ja täällä / käyn salilla ja treenaan jne.”.

Tässä siis muutamia hyvin yleisiä merkkejä siitä, että nainen on kiinnostunut ja voit alkaa panostaa kyseiseen tapaukseen hieman enemmän. Mainittakoon vielä, että jos kyseessä on erittäin korkean kaliiberin nainen, hän ei yleensä näytä pienintäkään merkkiä siitä, että on kiinnostunut (eli ei mitään näistä). Silloin kannattaa luottaa vain siihen, että niin kauan kun hän on seurassasi ja tottelee melko hyvin johtoasi (esim. “mennään tänne” ja hän seuraa), kaikki on hyvin.

Näin siis tiivistäisin nämä merkit. Kuten kuitenkin sanoin, näitä ei kannata katsoa liikaa. Jos haluat tietää tarkemmin miten baarista tai verkosta löytää seuraa kannattaa lukea Totaaliopas täältä.

Mukavia hetkiä vastakkaisen sukupuolen parissa! 😉