deittisivustot kuva 2

Sivustomme esittelee käytännössä kaikki Suomen deittisivut. Useimmat näistä ovat ilmaisia.

Tyypillisesti sivustoilla, joilla on kuukausimaksu, on luonnollisesti enemmän ihmisiä jotka haluavat vastinetta rahalleen eli näiltä sivustoilta löydät ihmisiä, jotka ovat enemmän vakavissaan liikenteessä ja lähtevät myös kokemukseni mukaan todennäköisemmin treffeille kuin jäsenet ilmaissivustoilla.

Ilmaissivustoilta löytyy toki myös paljon tavallista treffiseuraa mutta se on usein hieman haastavampaa. Pelkkään seksiseuraan tarkoitetut sivustot puolestaan ovat tietysti vähemmän vakavalla meiningillä liikkeellä olevia varten (niitä löydät täältä).

Alla olevat sivustot ovat siis hieman perinteisempään seuranhakuun tarkoitettuja.

Jos olet aidosti etsimässä parisuhdetta tai jopa harkitset hiljalleen naimisiinmenoa, suositukseni oman kokemukseni pohjalta näistä on ehdottomasti Match.com, missä on sekä runsaasti valikoimaa että aktiivisia ihmisiä, jotka ovat sivustolla aidosti tavatakseen ihmisiä joka kuukausi.

Sivustolla on kuukausimaksu mutta kuten jo aiemmin totesin, ihmiset eivät halua maksaa tyhjästä ja tapaavat toisiaan monin kerroin aktiivisemmin kuin ilmaissivustoilla, jotka usein keräävät enimmäkseen ihmisiä, jotka vain katselevat tarjontaa.

Jos siis haluat tavata internetissä aitoja ihmisiä, jotka ovat myös kiinnostuneita lähtemään treffeille, suosittelen kokeilemaan Match.comia.

Tässä vielä alla käytännössä koko Suomen deittisivutarjonta (linkeistä pääset tutustumaan ja rekisteröitymään palveluihin täysin ilmaiseksi):

[table id=2 /]

 Lisää sivustoja löytyy myös alla olevista linkeistä:

Match.com

Deitti.net