tyttö applikaatiot

Oletan, että olet joskus kokeillut Tinderiä? Se on konseptina jo lähes liian houkutteleva. Tinderistä puuttuu käytännössä vain numeroarvostelu. Sen myötä se olisi täydellinen egon boostauspaikka monille ihmisille. Ihan totisesti ajateltuna älypuhelin on nykyisin erittäin hyvä tapa tavata ihmisiä joko kepeämmin tai vakavammin aikein. Kuinka monta applikaatiota näihin tarkoituksiin sitten oikein löytyy ja mitä kannattaa käyttää? Ja ennen kaikkea miten?

Ensimmäisenä täytyy tietenkin mainita Tinder. Se on nykyisin suurin ja suosituin ja suoraan sanottuna myös oma suosikkini. Tinder on miellyttävän näköinen ja siellä on eniten ihmisiä. Heti toisena tulee Badoo. Se ei ole yhtä tunnettu ja sisältää jonkin verran feikkiprofiileja, mutta on silti ihan siedettävä. Vähemmän kilpailua, mikä tarkoittaa parempia mahdollisuuksia onnistumiseen. Kolmantena mainitsisin Hot Or Not-sovelluksen. Se on käytännössä kuin Tinder mutta itse asiassa paljon vanhempi. Hot Or Nothan oli aikoinaan huikea nettisivu, jossa pystyi arvostelemaan ihmisiä asteikolla 1-10. Neljäntenä on vielä klassikko eli OK Cupid. Palvelussa on lähinnä hipstereitä eikä esteettisesti ihan sitä parasta laatua, mutta olen sitäkin kautta tavannut muutamia melko mukavia tyttöjä, jotka ovat olleet oikealla meiningillä liikenteessä. Eli sitäkin voi suositella.

Kaiken kaikkiaan mobiiliapplikaatiot ovat ihan hauska tapa tavata tyttöjä ja kun homman oppii niin se voi olla hyvinkin tehokas tapa. Pääsääntöinä sanoisin, että älä ota mitään vakavasti eli vitsaile minkä kerkeät, erotu muista ja ole aukottoman itsevarma, mikä on aika helppoa tekstimuodossa. Kaiken edellytyksenä näissä on tietysti hyvät kuvat eli käytä aina parhaita kuvia itsestäsi ja jätä huonot pois. Näillä vinkeillä pitäisi jo päästä aika pitkälle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *